Γιαννιτσά Εδεσσα Σκύδρα Αριδαία Λουτράκι Αγιος Αθανάσιος Καιμάκτσαλαν Σημαντικοί προορισμοί Αρχαία - Μουσεία Επικοινωνία


 

  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Έτσι έγινε η τραγωδία στην ΗΛΕΙΑ!!Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Έτσι έγινε η τραγωδία στην ΗΛΕΙΑ!!Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τις

αστυνομικές έρευνες και η ιατροδικαστική έρευνα δείχνει σε πρώτη φάση, πως δεν έχουν προκύψει ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας στις σορούς του πατέρα και της κόρης, που βρέθηκαν νεκροί σε χωράφι, κοντά στο χωριό Μπόρσι στην Ηλεία.
mana-708-670x320
ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ…

Από την νύφη της έμαθε τα τραγικά νέα για τον θάνατο του άνδρα της και της κόρης της, η Αγγελική Λοϊζίδου…

Η τραγική μητέρα και σύζυγος λίγες ώρες μετά από τα τραγικά νέα πήρε ο λεωφορείο των ΚΤΕΛ για να πάει στην Ηλεία όπου βρέθηκαν οι σωροί του 68χρονου Κώστα Λοϊζίδη και της 44χρονη κόρη του Ελένης, 23 μέρες μετά από την εξαφάνιση τους.
«Ήθελαν να πάνε στην εκκλησία. Γιόρταζε η Αγία Μαρίνα. Η κόρη μου, μου είπε: »μαμά θέλω να πάω να ανάψω ένα κερί». Kαι ο πατέρας της, της είπε: »θα σε πάω», δήλωσε η Αγγελική Λοϊζίδου, μιλώντας στο STAR.«Ηταν 400 μέτρα μακρυά».
«Από τότε εξαφανίστηκαν. Εγώ, ο αδελφός μου και η νύφη μου ψάχναμε. Φάγαμε όλο τον κόσμο. Και η αστυνομία και τα ελικόπτερα δεν βρήκαν τίποτα», συμπλήρωσε.
Οπως όλα δείχνουν ένα μοιραίο λάθος στο δρόμο ήταν αρκετό για να βρεθούν σε μία άγνωστη γι αυτούς περιοχή και τελικά να ζήσουν μία απίστευτη τραγωδία. Οπως αποκαλύπτει το ilialive, ο 68χρονος και η 44χρονη κόρη του έχασαν τη ζωή τους σε μια ερημιά στο Μπόρσι του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.


Η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιόλα που έφθασε στο σημείο με τους αστυνομικούς και εξέτασε τα δυο πτώματα εξηγώντας πως πίσω από το θάνατό τους δεν υπάρχουν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας.

«Τόσο από την αυτοψία του χώρου όσο και από την ιατροδικαστική διερεύνηση, η οποία βρίσκεται σε αναμονή λόγω των εργαστηριακών εξετάσεων δεν προέκυψαν ευρήματα στα οποία να συνηγορούν υπέρ οποιασδήποτε εγκληματικής ενέργειας. Η αιτία θανάτου όπως έχει σημειωθεί και στο πιστοποιητικό θανάτου προς το παρόν είναι απροσδιόριστη.

Να σημειώσουμε ότι δεν έχουν βρεθεί κακώσεις αλλά είμαστε εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων. Δεν έχουμε δεδομένα για να μπορέσουμε να μιλήσουμε αυτή τη στιγμή με ασφάλεια».

Ο 68χρονος και η 44χρονη κόρη του αγνοούνταν πάνω από είκοσι ημέρες, όταν βρέθηκαν χθες τυχαία από βοσκό, ενώ η εξαφάνισή τους είχε δηλωθεί στις αρχές από τους συγγενείς.

«Ο θάνατος τοποθετείται προ 20 ημερών περίπου. Το αν βρέθηκαν σε τέτοιες συνθήκες εξάντλησης, αφυδάτωσης, θερμοπληξίας, οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό αλλά πάντα με επιφύλαξη μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές εξετάσεις. Από την εικόνα που είχαμε στην αυτοψία, ένα αυτοκίνητο με έναν άντρα μέσα σε καθιστή θέση με ανοιχτή την πόρτα, σαν να προσπαθεί να ξεκουραστεί ή να περιμένει κάτι,είναι λοιπόν η εικόνα ενός ανθρώπου που ίσως έχασε τις αισθήσεις του ή δεν ένιωσε καλά και μια κοπέλα σε μια μεγάλη απόσταση από το αυτοκίνητο η οποία έχει ξεκινήσει με ένα παγουράκι στα χέρια το οποίο δεν έχει ούτε ίχνος νερού μέσα, προφανώς να πήγε να φέρει νερό. Μπορεί όμως να είχε λίγο νερό μέσα, να το ήπιε και να ξεκίνησε να φέρει βοήθεια. Να σημειωθεί ότι και οι δυο είχαν πάνω τους τα ρούχα τους, τα κοσμήματά τους» επεσήμανε η κυρία Τζιόλα και προσθέτει:

«Κάτι πολύ σημαντικό για μένα που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι σήμερα ζητήσαμε εγγράφως τα βιβλιάρια υγείας των δυο ανθρώπων. Είναι σημαντικό γιατί αν βλέπατε το σημείο στο οποίο έφτασαν ήταν ένα τόσο περίεργο σημείο να φτάσει ένα αυτοκίνητο που δείχνει όχι κάτι ύποπτο αλλά μια απόλυτη έλλειψη προσανατολισμού αντίληψης και με προβληματίζει περισσότερο. Αν ο οδηγός, που λέγανε ότι είχε προβλήματα με την καρδιά και άλλα, θα έπρεπε κανονικά να ακούει τον συνοδηγό που λογικά θα έπρεπε να του λέει προς τα που να κατευθυνθεί. Όταν λοιπόν είναι και οι δυο χαμένοι, εγώ θεωρώ ότι υπάρχουν προβλήματα υγείας σοβαρά, τόσο οργανικά όσο και νοητικά αλλά περιμένω να τα επιβεβαιώσω από τα βιβλιάρια υγείας».

Το γεγονός πως οι δυο άτυχοι άνθρωποι πιθανόν να ακολουθούσαν και κάποια φαρμακευτική αγωγή είναι ένα σημαντικό στοιχείο που θα εξεταστεί από την ιατροδικαστή.

«Αν ακολουθούσαν κάποια φαρμακευτική αγωγή, μπορεί να δικαιολογεί πάρα πολλά πράγματα γιατί βρέθηκαν εκεί, για μένα. Δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο μέχρι αυτή την ώρα, αντιθέτως βλέπω ένα περιβάλλον περίεργο της οικογένειας που αντιμετωπίζει προβλήματα κυρίως ψυχολογικά γιατί οι άνθρωποι αυτοί είχαν χάσει κι ένα παιδί, στο παρελθόν . Όλα αυτά είναι σημαντικά , ακόμα και η απώλεια ενός ανθρώπου μπορεί να επιδεινώσει κάποιο πρόβλημα περισσότερο». Επίσης, όπως τονίζει η ιατροδικαστής το γεγονός πως ο 68χρονος οδήγησε με το αυτοκίνητο μέσα σε ένα ακαλλιέργητο χωράφι δείχνει πως δεν βρισκόταν σε φυσιολογική κατάσταση.

«Για να οδηγήσεις σε ένα τέτοιο σημείο θα πρέπει να είσαι σε πανικό, με μειωμένη αντίληψη και ίσως να έχει φύγει και η επήρεια των φαρμάκων. Επίσης πρέπει να μάθουμε τι είδους φάρμακα ήταν αυτά, γι’αυτό έχω ζητήσει τα βιβλιάρια υγείας. Αν λοιπόν δεν έχω αυτά τα στοιχεία ακόμη δεν μπορώ να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα. Και να φανταστείτε πως εγώ ήμουν χθες στο σημείο πάνω από δυο ώρες και ο ήλιος σε συνδυασμό με τη ζέστη έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική, φανταστείτε τι πέρασαν αυτοί οι δυο άνθρωποι».


Όροι Χρήσης  | Πνευματικά Δικαιώματα  | Προστασία Προσωπικών Δεδομένων | Μικρές Αγγελίες  © wst 2011

  Web Design Wst