Γιαννιτσά Εδεσσα Σκύδρα Αριδαία Λουτράκι Αγιος Αθανάσιος Καιμάκτσαλαν Σημαντικοί προορισμοί Αρχαία - Μουσεία Επικοινωνία


 3ο Φεστιβάλ Πόζαρ

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα πραγματοποιείται το 3ο Φεστιβάλ Πόζαρ υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες της διοργάνωσης στη συνέντευξη τύπου στο Λουτράκι με τη συμμετοχή της Π.Κ.Μ., του Συλλόγου Νέων και παραγόντων οργάνωσης του Φεστιβάλ

Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ‘’4 Εποχές’’ στο Λουτράκι Αριδαίας παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του 3ου Φεστιβάλ Πόζαρ που διεξάγεται φέτος 19 & 20 Ιουλίου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας εκπροσώπησε η Περιφερειακή Σύμβουλος, εντεταλμένη σε θέματα Παιδείας, Πολιτισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης κα. Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη. Επίσης συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Πασόης, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Νέων Λουτρακίου που έχει την ευθύνη της διοργάνωσης, εκπρόσωπος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου και άλλοι παράγοντες που συμμετέχουν στην οργάνωση του Φεστιβάλ.
Η κα. Σοφία Κεχαγιά από το Σύλλογο Νέων Λουτρακίου προλόγισε τους ομιλητές και ευχαρίστησε για την παρουσία τους όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Επίσης ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη για την αμέριστη συμπαράστασή του στις προσπάθειες του Συλλόγου για την επιτυχημένη οργάνωση του διήμερου φεστιβάλ. Στη συνέχεια, η κα. Ζωγράφου υπογράμμισε τη σημαντική συμβολή στην τοπική ανάπτυξη και κοινωνική κινητοποίηση που έχει η διοργάνωση του 3ου Φεστιβάλ Πόζαρ που πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ανέφερε ότι η διοργάνωση είναι ένας σημαντικός θεσμός για την περιοχή των Λουτρών Πόζαρ, τονίζοντας ότι συνδέει την ανάδειξη του πολιτισμού με την ανάπτυξη του τουρισμού.
«Με τις πλούσιες δραστηριότητες και με τα ‘’ηχηρά ονόματα’’ καλλιτεχνών που θα παραβρεθούν φέτος στη διοργάνωση δίνουμε το στίγμα της ανάπτυξης της περιοχής και του Φεστιβάλ Πόζαρ που θέλουμε να προσελκύσει νέους και νέες από την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας. Το Φεστιβάλ λοιπόν μπορεί να έχει μία σημαντική συμβολή σε αυτήν τη νέα ταυτότητα που προσπαθούμε να προωθήσουμε για τον τοπικό τουρισμό. Μία αγαπημένη περιοχή, για νέους ανεξαρτήτου ηλικίας, που έρχονται σε επαφή με τον τοπικό πολιτισμό και ανθρώπους, δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς με την περιοχή», δήλωσε η κα. Ζωγράφου.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Πασοής δήλωσε τη στήριξή του στις προσπάθειες του συλλόγου ενώ, ο κ. Δημήτρης Κεχαγιάς παρουσίασε το πλούσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ.
Τέλος, όλοι οι παραβρισκόμενοι προσκάλεσαν το κοινό να επισκεφθεί και να γνωρίσει την περιοχή και να συμμετέχει ενεργά στο 3ο Φεστιβάλ Πόζαρ παρακολουθώντας τις συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών αλλά και, συμμετέχοντας στις παράλληλες δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί.


Όροι Χρήσης  | Πνευματικά Δικαιώματα  | Προστασία Προσωπικών Δεδομένων | Μικρές Αγγελίες  © wst 2011

  Web Design Wst