Γιαννιτσά Εδεσσα Σκύδρα Αριδαία Λουτράκι Αγιος Αθανάσιος Καιμάκτσαλαν Σημαντικοί προορισμοί Αρχαία - Μουσεία Επικοινωνία


 Οι Ετήσιες Συνελεύσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά για το 2018

Οι Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά αρχίζουν τη σειρά των ετήσιων συνελεύσεών τους στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018. Το φετινό θέμα είναι: «Να Είστε Θαρραλέοι»! Κάθε συνέλευση θα είναι τριήμερη (Παρασκευή έως και Κυριακή) και το πρόγραμμα θα επαναλαμβάνεται κάθε εβδομάδα μέχρι και τις 19 Αυγούστου.


Αναμένεται ότι χιλιάδες εκπρόσωποι από τους  νομούς Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς, Φλώρινας, Κιλκίς,  θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν τη φετινή συνέλευση.

Το τριήμερο πρόγραμμα αποτελείται από 54 μέρη και θα περιλαμβάνει ομιλίες, ηχητικά δράματα, συνεντεύξεις και σύντομα βίντεο. Επίσης, την τελευταία μέρα του προγράμματος, θα παρουσιαστεί μια ταινία με τίτλο: Η Ιστορία του Ιωνά —Μάθημα Θάρρους και Ελέους.

Υπάρχουν βάσιμοι λόγοι για την επιλογή του φετινού θέματος. Όταν κοιτάμε τις ειδήσεις σήμερα, βλέπουμε ξεκάθαρα ότι άνθρωποι διαφόρων ηλικιών αντιμετωπίζουν ανησυχίες και φόβους όσο ποτέ προηγουμένως. Χρειάζεται θάρρος για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις πιέσεις. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στις φετινές συνελεύσεις ώστε να ωφεληθούν από τις πρακτικές συμβουλές της Αγίας Γραφής.

Τοποθεσία: Αίθουσα Συνελεύσεων Θεσσαλονίκης,
Οδός Λαγκαδά 349-351, Σταυρούπολη.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πρόγραμμα Περιφερειακών Συνελεύσεων 2018

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ          ΓΛΩΣΣΑ

22 - 24    Ιουνίου        Ελληνική
29 - 1    Ιουλίου        Ελληνική
6 - 8    Ιουλίου        Ελληνική,
13 - 15    Ιουλίου        Ελληνική,
20 - 22    Ιουλίου        Ελληνική
27 - 29    Ιουλίου        Ρωσική,
3 - 5    Αυγούστου        Αλβανική
10 - 12    Αυγούστου        Ελληνική
17 - 19    Αυγούστου        Ελληνική
 


Όροι Χρήσης  | Πνευματικά Δικαιώματα  | Προστασία Προσωπικών Δεδομένων | Μικρές Αγγελίες  © wst 2011

  Web Design Wst